Vuokra-Asuntoja ja Välittäjiä Oulussa

 

 


 

 

SATOn vuokra-asunnot

SATOn toimialueina ovat Oulun talousalueen lisäksi pääkaupunkiseutu työssäkäyntialueineen sekä Turun, Tampereen ja Jyväskylän talousalueet. Kaikkiaan asuntoja on tarjolla noin 23000 kpl ja ne jakautuvat 30:lle eri paikkakunnalle.

SATOlla on tarjolla sekä vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja että asuntoja, joiden asukasvalintaan liittyy tarveharkinta. Tarveharkintaisen vuokra-asunnon valintaperusteita ovat mm. tulot, asunnontarve, varallisuus ja kiirellisyys.

Voit hakea joko molempia tai vain toisen tyypin asuntoja. Mikäli haet vapaarahoitteista asuntoa, riittää hakemukseen pelkästään yhteystietosi, mahdollisten muiden asumaan tulevien tiedot sekä asuntoa koskevat toiveesi. Valtion lainoituksella rakennuttuihin asuntoihin haettaessa tarvitset hieman laajemman selvityksen tilanteestasi.

Asunnon luokittelussa SATOlla on käytössään hotellien laatuluokitusta muistuttava tähtiluokitus. Se toivottavasti hieman helpottaa vuokralaisen asunnonetsintää ja valintaa.

Saton kotisivuilla voit selata vapaita vuokra-asuntoja ja jättää hakemuksen, jolla voit ilmoittaa kaikki asunto- ja asuinaluetoiveesi. SATO ei peri vuokra-asunnoista välityspalkkiota. Huomio, että hakemus voimassa vain yhden kuukauden.

Yhteystiedot

Sato-Asuntopalvelu

Asuntojen vuokraus, Avoinna ma-to klo 8-17, pe 8-16

puh. 0201 34 4400
fax. 0201 34 4385

Osoite

Uusikatu 58 B, PL 15, 90101 Oulu

Lähde

Sato kotisivut

Sijainti kartalla
Näytä suurempi kartta

Takaisin vuokra-asunnot Oulu kotisivulle.

Muista tehdä muuttoilmoitus! Teet sen kätevästi täällä 

 

Hyvä muistaa!

  • Hanki muuttoauto ja muuttoapu ajoissa
  • sovi internet-yhteyden siirrosta operaattorisi kanssa
  • tee uusi sähkösopimus ja irtisano vanha
  • tarkista onko kotivakuutuksesi riittävä uuteen asuntoon